OM GOOD TIMES BAND

HVEM ER VI?


Good Times Band DK  har specialiseret sig i at spille forrygende liveversioner af alt det bedste, du husker fra de sidste 4 årtiers pop- og rockmusik.


Vi har fundet sammen om både at have det sjovt og levere “det, der virker,” når mennesker mødes og vil have et festligt samvær.


De enkelte medlemmer har spillet i utallige sammenhænge gennem årene og ved, hvad der skal til for at skabe den rette stemning og oplevelse, uanset hvilken slags fest, det  handler om.


Foruden at have alle de klassiske “syng med”-hits fra de største navne gennem tiderne på stamrepertoiret giver vi også heftige udgaver af Achy Breaky Heart til en forrygende “linedance” eller Let’s Twist Again til “fællesdans”. Fordi “det virker” og dermed sikrer en perfekt oplevelse for alle på tværs af generationer.


Hvis I vil lave en fest eller et arrangement, som skal være sjovt, festligt, og som vil blive husket, så kontakt 

Good Times Band. eller send en forespørgsel via bookingsiden her. Vi svarer umiddelbart.


Vi ses!

MUSIKERNE

FINN   Vokal/guitar


Musik har altid været en stor del af Finns liv. Finn startede i 1968 med at spille sammen med de legendariske D-set fra Køge og har gennem årene spillet i forskellige bands. Finn synes, det er fantastisk at arbejde med de forskellige musikgenrer og gøre dem til bandets musik. Med GoodTimesBand elsker Finn at spille god gedigen pop/rock, som gør det svært for publikum at sidde stille på stolene.


JØRGEN   Trommer


Jørgen har spillet på trommer stort set fra før, de blev “opfundet”. Uanset om det fra sin spæde start har været på plastikspande med trædyvler som stikker, til i dag, hvor gearet står på Ludwig trommer og Paiste bækkener, elsker Jørgen de nye og gamle “øre-hængere” med rødder i rocken og sætter stor pris på oplevelsen, både når han øver og optræder med GoodTimesBand. Jørgens elsker sammen med GoodTimesBand at løfte en god fest op til at blive til en uforglemmelig fest.


JOHN   Lead Guitarist


John har spillet pigtråd på spade, siden disse to begreber fik en ny betydning i 60’erne, og har siden udviklet sig som leadguitarist. John har turet Sjælland tynd i forskellige dansebands og været studie- og backingmusiker for Vesterbro Ungdomsgårds kor i 80’erne. John elsker den rene instrumentalmusik for elguitar og har selvfølgelig Hank B. Marvin som sit store idol. Nogen skal jo spille – musikken spiller jo ikke sig selv! Så det gør John til fulde i GoodTimesBand.


HENRIK   Basguitar


Pop og rock musik har altid været en del af Henriks hverdag. Han elsker dynamik og gode overgange i et nummer og selvfølgelig at mærke bassen. Det er lidt underordnet, om det er et nyt eller gammelt nummer. Hvis man mærker bevægelse i kroppen, så er det bare sagen. Henrik startede med at spille bas som teenager. Siden da er det blevet til flere forskellige bands, hvor bassen har været den faste følgesvend, når der skulle spilles op til musik og dans rundt omkring i landet. Musik er svær at undvære, og her kommer GoodTimesBand ind i billedet.